
Malz.
istenilen kadar dilim ekmek (ben 10 dilim filan kullandım ve harç yetti)1 yemek kaşıgı salça(biber ve domates karıştırdım)1 adet yumurta2 yemek kaşıgı yogurtistenilen kadar ince kıyılmış maydanoz2 diş sarımsaktuz,karabiber,kekik,kırmızıbiberİtenirse peynir(ben koymadım)Tereyag
Yapılışı
Ekmek dilimlerini yaglı kagıt serilmiş fırın tepsisine dizin.Ekmeklerin üzerine tereyag sürün.Sonra diger malzemelerin tümünü özleşene kadar birbirine karıştırın.Bu karışımdan ekmek dilimlerinin üstüne sürün.Ve önceden 180C ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin.
1 yorum:
salçalı ekmeğe ben de bayılırım
ama fırında olanını hiç yememiştim
ellerine sağlık canım
sevgiler
Yorum Gönder